Societat

ruta gastronòmica

Ruta de tapes Food Explorers a Balaguer

Balaguer ha presentat aquest dilluns la primera edició de Food Explorers, una iniciativa que s’esdevindrà del 28 al 31 d’agost i del 4 al 7 de setembre a la capital de la Noguera. Es tracta d’una activitat organitzada per l’associació Gastrobar i la marca de cerveses San Miguel. En total, 25 establiments d’hostaleria de la ciutat participaran en aquesta primera edició de la ruta de la tapa, que, sota el nom Food Explorers, pretén mostrar la qualitat i la varietat de l’oferta gastronòmica local.

Durant els dies que dura aquesta ruta, es podrà gaudir d’interessants creacions, com Sandrina (torrada de pa amb sobrassada, formatge fresc, ceba caramel·litzada, pernil i salsa escalivada), Tigre i carxofa (a base de musclo tigre i carxofes estofades amb espècies), Eclipsi (puré de patata, carn picada i ceba caramel·litzada) i Delícia de cua (cua de brau guisada amb base de patata bullida), totes assessorades pel xef Juan Pozuelo amb l’objectiu d’oferir les tendències emergents que barregen el millor de la cuina tradicional amb la de fusió.

Un jurat format per experts gastronòmics puntuarà la presentació, la qualitat, l’elaboració i l’originalitat de cada tapa i seleccionarà d’entre totes la millor. A més, les tapes també podran valorar-se amb l’aplicació mòbil www.estamosdetapas.com.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.