Societat

municipal

civisme

Els veïns d’una plaça de Premià diuen que persisteix l’incivisme

Denuncien xivarri i incidents a l’indret després que l’Ajuntament reduís l’horari d’obertura a dos establiments

Els veïns de la plaça de la Sardana de Premià de Mar denuncien que persisteix l’incivisme a l’indret. Això es produeix després que l’Ajuntament –atenent les demandes dels veïns– ordenés la reducció de dues hores de l’horari d’obertura de dos establiments (un bar i una màquina dispensadora de menjar les 24 hores) que segons els veïns eren part de l’origen de les molèsties. Els afectats expliquen que, tot i el compliment dels horaris per part dels dos negocis –la màquina ha tancat–, es manté el xivarri a la nit i fins i tot hi ha hagut alguns incidents, com veïns increpats i el llençament d’ampolles de vidre a un dels pisos de la plaça. “Posarem aquesta situació en coneixement de l’Ajuntament i de la policia local”, comenta la portaveu dels veïns, Laura Salomó, que no descarta denunciar els fets. Tot i això, la portaveu sí que admet que a la zona de la plaça on hi havia la màquina “ara es pot descansar molt millor”.

Per la seva banda, el segon tinent d’alcalde, David Gutiérrez (PSC), ha volgut donar valor a la tasca feta pel consistori fins ara i ha recordat que “la feina a la plaça no s’acaba aquí”. Gutiérrez també ha avançat que, amb vista al setembre, l’Ajuntament contractarà “dos treballadors de carrer que tindran com a objectiu prioritari aquesta plaça” i ha remarcat que continuarà l’actuació policial en aquest indret. A més, el regidor també ha explicat que en els pròxims pressupostos s’incorporarà una partida per millorar l’entorn de la plaça perquè “no es continuï degradant”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia