Societat

De verema, però a l’antiga

Un reconeixement als viticultors que el 1992 van reprendre l’elaboració i l’embotellament dels primers vins a la cooperativa de Poboleda donarà el tret de sortida, avui a les vuit del vespre, a la 19a Festa del Vi i la Verema a l’Antiga d’aquest poble del Priorat. Cal pensar que aquella decisió es va convertir en la llavor que va fer que avui hi hagi catorze cellers en funcionament a la vila. L’acte inclourà una degustació de vi solidari elaborat per cellers locals. La festa pròpiament dita començarà dissabte al matí ben d’hora amb la sortida a peu per veremar a l’antiga, amb carros i mules. Tot seguit, es podrà esmorzar a la Closa i, a les deu del matí, es farà la premsada de raïm. Mitja hora més tard les cases pairals dels carrers més cèntrics obriran les portes per a la degustació de vins DOQ Priorat. També es podrà visitar el mercat d’artesania i productes alimentaris, i participar en el dinar popular. A la tarda s’han previst castells amb els Brivalls de Cornudella i a la nit, el correfoc amb el drac de Poboleda i el ball espectacle de swing de fi de festa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

MEDI AMBIENT

Controlat l’incendi de Foradada-Baldomar, que ha afectat unes 21 hectàrees

Foradada

Campanya ’A la feina, fem salut. Pugem escales!’, a l’Hospital de Figueres i el Bernat Jaume

FIGUERES

Carles Duarte dona exemplars únics de Víctor Català a l’arxiu municipal

L’ESCALA
SOCIETAT

En marxa a Barcelona les obres per ampliar la xarxa d’aigua freàtica

Barcelona
Rafael Antonín, ‘Rafuel’
Cuiner ‘influencer’. Ha obert el restaurant Casa Rafuel

“La cuina comença al mercat; jo hi vaig cada matí”

Barcelona

Mig mil·lenni creuant el Ter

Bescanó
turisme

Dinou hotels catalans ja tenen les claus de la Guia Michelin

Barcelona
RECERCA

Cinc alumnes de la UPC analitzaran els trens europeus

Barcelona
SOCIETAT

La Sagrada Família incorpora la IA en la gestió de les seves visites

Barcelona