Societat

‘Flor de fajol’ guanya la Batalla de Flors

La carrossa va rebre els 700 euros del concurs de les festes del Tura

La carrossa presentada amb el nom de Flor de fajol va rebre ahir els 700 euros del primer premi de la Batalla de Flors de les Festes del Tura d’Olot, que es va haver de suspendre la setmana passada per la pluja. En segon lloc va quedar la carrossa Carnavalesca, que va rebre 555 euros, i la tercera classificada va ser la dels Almogàvers, que va ser recompensada amb 400 euros.

La desfilada va tenir lloc ahir a la tarda a la plaça Clarà, a la qual les carrosses van fer tres voltes, com ja és tradicional, per ser valorades pel jurat i els espectadors. En aquesta edició, hi participaven sis carrosses, tres menys que l’any passat, però la festa, una de les més populars de les festes del Tura, no va perdre lluïment gràcies a les comparses musicals que el Centre d’Iniciatives Turístiques, organitzador de l’esdeveniment, va incloure fora de concurs en la marxa. Totes les carrosses, que havien d’anar guarnides amb flors de paper de tots colors, van tenir premi. A banda de les tres primeres classificades, la Santjoanenca va rebre 300 euros; la dels Titots, 200, i finalment, la dels Marxosos de Santa Pau, 100. Alguns atribueixen la disminució en el nombre de carrosses d’exhibició al fet que les colles prefereixen concentrar-se a preparar les rues de carnaval, que els permeten amortitzar l’esforç invertit en diverses desfilades per altres municipis.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia