fira gastronòmica
Gaudint al màxim del porc
Manlleu celebra a partir d’avui i fins diumenge la 25a edició de la Fira Porc i Cervesa, que amplia dates i actes
Inclou un nou concurs per trobar les millors històries i anècdotes de la mostra
Vint-i-cinc anys no se celebren cada dia. Per això, coincidint amb aquesta celebració, la fira del porc de Manlleu presenta des d’avui i fins diumenge diferents novetats. Les més destacades són l’ampliació de les dates i els actes de la mostra. Donant resposta a una petició dels expositors i visitants de la fira, que l’any passat va quedar reduïda a dos dies (dissabte i diumenge), aquest any recupera el divendres a la tarda i estarà oberta al públic de les 17 a les 24 hores. A més d’ampliar horaris, també inclourà més activitats que s’avancen a la fira, com una sessió informativa o un tast gastronòmic amb sessió de cinema amb referències gastronòmiques (ahir). La programació també introdueix noves propostes, com ara un concurs per escollir la millor llonganissa tradicional de Catalunya o un altre que busca les millors anècdotes, històries o fotografies de la fira. Així, i amb el nom Històries de Porc i Cervesa, aquest últim premiarà les millors històries i sortejarà, entre els participants, un lot de productes i diferents experiències gastronòmiques i d’activitats a Manlleu. Tampoc es pot deixar perdre una activitat molt popular i esperada, la tradicional matança del porc, en què s’elaboren embotits en directe a la plaça Fra Bernadí. A més, es podran fer degustacions de productes i cerveses artesanes, participar en moltes activitats infantils, espectacles, tallers, concerts... (www.porcicervesa.cat).