Societat

castellers

El Mercadal de Reus, plaça de 10

La Colla Vella dels Xiquets de Valls planta un històric 4 de 10 amb folre i manilles en una jornada amb una desena de construccions de gamma extra

Els Castellers de Vilafranca coronen el 2 de 8 sense folre

El Mercadal de Reus ja s’ha convertit en plaça de 10. En la macrotrobada de colles punteres d’aquest dissabte s’han pogut veure fins a una desena de gammes extra, alguns dels quals mai vistos a Reus, en les gairebé cinc hores d’exhibició castellera.

La Colla Vella dels Xiquets de Valls ha descarregat aquest dissabte un majestuós 4 de 10 amb folre i manilles. Els rosats han completat l’actuació amb un sòlid 5 de 9 amb folre i un 9 de 8 –el segon de la Vella aquesta temporada.

L’altre castell destacat de la jornada ha estat el 2 de 8 sense folre dels Castellers de Vilafranca. Els verds, que actuaven en darrera posició, han arrencat amb un 3 de 9 amb folre i l’agulla, un 2 de 9 amb folre i manilles i un esplèndid pilar de 8 amb folre i manilles.

Brillant actuació dels Capgrossos de Mataró, que han rubricat la millor diada de la seva història, i de la Jove de Tarragona. Més discreta han estat les dels Minyons de Terrassa i els Xiquets de Reus, que no han pogut assolir el seu objectiu de coronar el 4 de 9 amb folre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.