Centenars d'alaquasers es concentren per denunciar les deficiències del col·legi públic Cremona

El centra va haver de ser desallotjar durant el temporal del vent

Centenars d'alumnes així com mares i pares del col·legi ciutat de Cremona, acompanyats per l'alcaldessa d'Alaquàs, Elvira Garcia, i altres membres del govern municipal es van concentrar a la plaça de la Constitució per manifestar la indignació i denunciar la situació que viu aquest centre escolar. Els desperfectes provocats pel fort temporal de vent va obligar a desallotjar i suspendre les classes. Una reunió extraordinària de la junta de govern de l'Ajuntament va decidir adherir-se a les iniciatives dutes a terme per la comunitat escolar i i instar la Conselleria d'Educació a adoptar les resolucions administratives pertinents per solucionar aquesta situació.

No ha sigut l'única acció, ja que l'alcaldessa, acompanyada d'una representació escolar, ha presentat per registre d'entrada de la conselleria un escrit en què s'exigeix la immediata construcció del col·legi públic Ciutat de Cremona. Aquesta és la segona vegada, des del mes de setembre, que es dirigeixen al conseller sense obtindre resposta. Cal recordar que el consistori va aprovar en 2008 cedir una parcel·la de titularitat municipal per a la construcció del centre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.