Bellreguard organitza una partida de pilota a benefici dels damnificats d'Haití

L'Empresa de Pilota El Zurdo, junt amb l'Ajuntament de Bellreguard i l'Associació de Pilotaris de Raspall, han organitzat per al proper divendres 22 de gener un Festival de Pilota per ajudara les víctimes del terratrèmol què ocorregué a Haití.

El Festival de Raspall, enfrontarà en el Trinquet Municipal de Bellreguard a les 23:00 hores entre Waldo i Xoto contra Loripi i Coeter II.

L'esdeveniment està coordinat per la Creu Roja Espanyola que estarà durant tota la partida recaptant les donacions voluntàries del assistents.

A més a més, la regidoria de polítiques socials de l'Ajuntament de Bellreguard, coordina amb diferents col·lectius com son l'Associació de Dones o la de Jubilats i Pensionistes accions complementàries a aquesta campanya per tal d'aconseguir entre tots la mobilització de la societat bellreguardina per a recaptar fons que seran entregats a Creu Roja per a la seua gestió.

Els organitzadors de l'esdeveniment esperen la col·laboració de totes les persones que de segur, una vegada més, demostraran el seu esperit solidari amb una causa del dramatisme i envergadura de la del poble Haitià.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.