Societat

Prop de 200 persones, en el primer sopar solidari de Càritas

Els diners recaptats es destinaran a programes i projectes adreçats a famílies en situació de vulnerabilitat

Prop de 200 persones van participar dijous passat en el primer sopar solidari organitzat per Càritas Diocesana de Girona, que es va celebrar a l’espai Mas Marroch de Vilablareix. Aquest esdeveniment, que va tenir lloc amb el nom de La màgia de la solidaritat, va ser una vetllada a benefici de Càritas dirigida a empreses i a particulars. Els assistents al sopar van conèixer la tasca que du a terme aquesta entitat a través d’un nou vídeo institucional que en mostra una part.La directora de Càritas, Dolors Puigdevall, va manifestar que l’esperit de Càritas “requereix coratge, lluitar cada dia per les persones que més pateixen i mantenir l’esperança de provocar canvis”. El sopar va incloure les actuacions de Carles Mag i David el Mag.

Els diners que es van recollir amb el sopar es destinaran als programes i projectes adreçats a les famílies que es troben en situació de vulnerabilitat. Els nuclis familiars amb fills a càrrec atesos per Càritas ja representen un 57% del total. Un 27% d’aquestes famílies són monoparentals. Aquest curs, l’entitat ha posat en marxa 39 serveis d’atenció educativa a 32 municipis de la demarcació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.