Jordi Roca i Damià Allsop enceten la Fira del Pa i de la Xocolata
Sant Gregori proposa un diumenge d’allò més dolç amb l’onzena edició de la Fira del Pa i de la Xocolata, que es presenta amb una trentena d’activitats, degustacions i tallers. La mostra tindrà una avançada demà a les onze del matí a l’Espai la Pineda, on el pastisser Jordi Roca i el mestre xocolater Damià Allsop explicaran l’origen, la història i curiositats de la xocolata. Diumenge la fira inclou un mercat d’artesans, concentració de vehicles clàssics, una trobada de puntaires, sessions d’aula de cuina amb Pol Cabanas i Ferran Masip, tallers infantils, jocs tradicionals i xocolatades, espectacles de percussió, sardanes i tres espectacles per a la mainada de la Mostra d’Espectacles Familiars de Petit Format, que durarà fins al 3 de desembre. També s’obre la campanya gastronòmica Fogons i xocolata als restaurants i establiments de la Vall de Llémena, que acabarà el 26 de novembre.