Societat

Arriba l’onzena Fira del Pa i la Xocolata a Sant Gregori

Diumenge tindrà lloc a Sant Gregori l’onzena edició de la Fira del Pa i la Xocolata. El mercat d’artesans donarà el tret de sortida a la fira a les deu del matí, en una jornada que inclourà xocolatades populars, tallers, exposicions, sessions de cuina, degustacions, concursos, espectacles d’animació infantils i sardanes. A dos quarts de vuit del vespre es donarà per tancada una fira pensada per a un públic familiar i per al màxim nombre de persones, perquè també es duran a terme activitats per a persones intolerants al gluten i la lactosa. Alguns restaurants de la zona oferiran plats especials fets amb xocolata.

Els diversos actes es faran a diferents espais del municipi, com el pavelló poliesportiu, el recinte firal, la plaça del Poble i el pati de l’escola Agustí Gifre, entre d’altres llocs. La fira també inclourà la desena edició de la concentració de vehicles clàssics i la tretzena edició de la trobada d’intercanvi de plaques de cava. També es durà a terme un concurs d’Instagram: amb l’etiqueta #paixocolata2017 es podran compartir fotografies fins al 24 de novembre. Els tres primers rebran un lot de productes elaborats amb xocolata. L’Ajuntament de Sant Gregori i l’Associació de Comerciants i Empresaris de Sant Gregori i la Vall de Llémena organitzen la fira.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia