Societat

L’Ajuntament fa de mediador a Sant Hilari

Ofereix un servei municipal per a les comunitats i els veïns per resoldre conflictes

L’Ajuntament de Sant Hilari Sacalm ofereix des de fa alguns dies el servei municipal de mediació comunitària i d’acolliment veïnal. El servei, pensat per a les comunitats de veïns i particulars, vol ajudar-los a resoldre conflictes i està integrat en el pla de ciutadania local.

El regidor de Benestar Social, Jordi Moragas (Partit Independent de les Guilleries (PIG)-IdSelva), explica que no han detectat problemes de convivència, llevat d’alguna queixa per sorolls de nit. Tot i això, l’Ajuntament considera que la mediació comunitària, que va a càrrec de la tècnica de ciutadania, és una bona eina per abordar problemàtiques quotidianes.

El pla de ciutadania de Sant Hilari té com a grans eixos la millora de la convivència, la igualtat i l’acolliment. Regularment, el consistori convida els empadronats al poble durant el darrer mig any a un acte a la sala de plens [vegeu imatge] i els informa de com accedir a serveis bàsics, com ara l’educació i l’ensenyament. Amb dades del juny, a Sant Hilari viuen 5.795 habitants, 1.081 dels quals són de nacionalitat estrangera.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia