Societat

Setge al procés sobiranista

Celrà - Estremera - Celrà

El vicepresident, Oriol Junqueras, i el conseller d’Interior, Joaquim Forn, han respost a la correspondència que el CDR de Celrà va recollir durant la Fira del Bolet

Agraeixen el suport i mostren un bon estat d’ànim

A Celrà es va celebrar l’11 i el 12 de novembre la Fira del Bolet i la Fira d’Intercanvi, amb una agenda d’actes que es va modificar perquè els veïns poguessin assistir a la gran manifestació que es va fer a Barcelona dissabte per l’alliberament dels presos polítics i a favor de la democràcia. Els veïns van entomar els canvis, i finalment van poder celebrar les dues fires. Però això, a Celrà, no vol dir que durant les festes s’oblidin dels seus principis democràtics i cívics, i així com va haver-hi espai per a tallers de domassos per demanar la llibertat dels presos, el Comitè en Defensa de la República de Celrà va recollir també cartes dels veïns i dibuixos dels nens, dirigides als membres del govern i als líders de l’ANC i Òmnium empresonats. Aquesta setmana passada han arribat les respostes manuscrites –carregades d’ànim– del vicepresident, Oriol Junqueras, i del conseller d’Interior, Joaquim Forn. Tots dos els agraeixen el suport. El vicepresident anima els nens a estudiar sense oblidar-se de jugar i el conseller els informa que ha penjat alguns dels dibuixos a la cel·la. Aquí al costat, podeu llegir-les.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia