Un ciutadà alemany de Calp dóna 300 euros a les guarderies i al centre de la tercera edat

Alexander Rosenberger, ciutadà alemany resident a Calp, ha fet lliurament a la regidora de Benestar Social, Noelia Poquet i a la coordinadora del Centre Cívic de Calp, d'un donatiu de 150 euros per a cada departament.

Rosenberger ha fet aquesta donació en altres ocasions, sempre als departaments relacionats amb els afers socials. Es tracta d'un ciutadà alemany resident a aquesta localitat de la comarca de la Marina, amb un marcat caràcter altruista que sol col·laborar freqüentment a les diferents causes socials i voluntariat.

Els fons que lliura sempre provenen de la venda d'objectes que ell mateix fabrica i que constitueix una paradeta que munta durant les dates de Nadal.

Aquest ciutadà, assenyala que amb aquesta contribució espera contribuir a cobrir alguna despesa dels departaments als que ha fet el lliurament i tot i que no ha pogut fer-se enguany el mercadet de Nadal, assegura que això no ha estat obstacle perquè ell fes la seua contribució.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.