Benidorm ret homenatge al turisme britànic

La ciutat tindrà un consolat britànic

L'Associació Empresarial Hostalera de Benidorm i la Costa Blanca (HOSBEC) ha lliurat la seua insígnia d'or al mercat britànic, representat per John McEwan, president d'ABTA, l'associació britànica d'agències de viatge més important del Regne Unit.

«Benidorm no s'entendria sense l'accent britànic, no seria la mateixa ciutat, i és que el Regne Unit ha sigut el principal origen dels nostres negocis. Els britànics són partidaris del model de sol i platja», ha subratllat Antoni Mayor, president de HOSBEC.

McEwan, per la seua banda, ha rebut amb satisfacció el guardó i ha destacat «la comprensió i flexibilitat» dels hostalers valencians en l'últim any per a la rebaixa de tarifes aplicada per «compensar l'efecte de la fortalesa de l'euro». «ABTA continuarà servint Benidorm en les bones i en les males èpoques», ha afegit.

Benidorm tindrà consolat britànic

L'alcalde de Benidorm, Agustín Navarro, ha aprofitat l'acte per a anunciar la implantació d'un consolat britànic a la ciutat, al centre municipal Torrejó, que evitarà en el futur el desplaçament a Alacant dels turistes que requerisquen els seus serveis, com ocorre ara.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.