Galerada popular a Cambrils amb recepta de pescadors
El febrer a Cambrils és temps de galeres. Els restaurants de la vila marinera celebren jornades gastronòmiques dedicades a aquest crustaci fins al 25 de febrer, una oferta gastronòmica que s’acompanya de diverses activitats com la visita guiada a les instal·lacions de la Confraria de Pescadors per seguir el recorregut de les galeres des de les barques a la llotja. La proposta és per avui i per divendres vinent i cal reserva prèvia. Per demà s’ha preparat un taller familiar de construcció de vaixells en família a la Torre del Port, també amb inscripció, i diumenge serà el gran tast, amb la galerada popular que prepara la confraria. Els assistents podran degustar fideus amb galeres segons la recepta tradicional de bordo. Els tiquets, a 4 euros, es vendran a partir de les onze del matí. Durant la diada s’oferirà una mostra de vela llatina, passejades en llagut i tallers per a la mainada. L’Escola d’Hoteleria participa a les jornades amb el concurs per a joves cuiners De la Mar als Fogons.