vall de camprodon

Nova temporada gastronòmica de la matança i la quaresma en dotze restaurants

L'associació Cuines de la Vall de Camprodon ha iniciat una nova edició de la temporada gastronòmica de la matança i de la temporada gastronòmica de la quaresma, que finalitzaran el 14 de febrer i el 7 de març respectivament. La temporada gastronòmica aplega aquest any dotze establiments de restauració que presentaran les seves propostes culinàries amb preparacions com ara l'escudella de brou bufat, les trumfes emmascarades i el tradicional garró, i, més endavant, amb les escudelles magres, el bacallà en totes les seves formes i els brunyols de quaresma, entre moltes altres propostes. Aquesta cuina pretén recuperar i difondre la cultura gastronòmica basada en la subsistència i les estacions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
palau-saverdera

Projecte per posar plaques solars a l’escola

Palau-saverdera
successos

Desmantellen una plantació de 1.369 plantes de marihuana a l’Alt Urgell

Fígols i Alinyà
sanitat

Espanya té una reserva suficient de vacunes per a mpox

barcelona
sanitat

El Pakistan confirma el primer cas de mpox a Àsia i dos sospitosos més

barcelona
infraestructures

Acaba la primera fase de reforma del parc de l’Espanya Industrial a Sants-Montjuïc

Barcelona
successos

Atesos 12 veïns d’un bloc de pisos de Lleida per un incendi als comptadors de l’edifici

Lleida
societat

Un dron controla les emissions contaminants i abocaments al Port de Barcelona

Barcelona

El Mercat d’Olot acull més de 20 tallers per a infants i joves

olot

Denuncien actes vandàlics a les instal·lacions de la piscina municipal

quart