vall de camprodon

Nova temporada gastronòmica de la matança i la quaresma en dotze restaurants

L'associació Cuines de la Vall de Camprodon ha iniciat una nova edició de la temporada gastronòmica de la matança i de la temporada gastronòmica de la quaresma, que finalitzaran el 14 de febrer i el 7 de març respectivament. La temporada gastronòmica aplega aquest any dotze establiments de restauració que presentaran les seves propostes culinàries amb preparacions com ara l'escudella de brou bufat, les trumfes emmascarades i el tradicional garró, i, més endavant, amb les escudelles magres, el bacallà en totes les seves formes i els brunyols de quaresma, entre moltes altres propostes. Aquesta cuina pretén recuperar i difondre la cultura gastronòmica basada en la subsistència i les estacions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
santa cristina d’aro

Busquen un piròman que ha provocat dos incendis forestals al municipi

santa cristina d’aro
PORTBOU

El Col·loqui Walter Benjamin aborda els reptes de la memòria democràtica en l’era digital

PORTBOU
SEGURETAT

Batlle diu que l’ús de pistoles elèctriques serà “puntual i amb garanties de traçabilitat”

Barcelona
societat

Presenten el “Pa de Mar” creat en motiu de la Copa Amèrica

Barcelona
SERVEIS

Les Brigades Municipals de Reus incorporen 25 treballadors més

Reus
POLICIAL

Detingudes cinc persones per estafar mitjançant ’smishing’

Mataró
ciència

La URV inaugura un estabulari d’alta seguretat valorat en 1,7 milions d’euros

Tarragona
SEGURETAT

Elena inaugura la comissaria “crucial i estratègica” dels Mossos

LA JONQUERA
societat

El Consell Comarcal de la Selva fa una bona valoració del primer any

santa col0ma de farners