vall de camprodon

Nova temporada gastronòmica de la matança i la quaresma en dotze restaurants

L'associació Cuines de la Vall de Camprodon ha iniciat una nova edició de la temporada gastronòmica de la matança i de la temporada gastronòmica de la quaresma, que finalitzaran el 14 de febrer i el 7 de març respectivament. La temporada gastronòmica aplega aquest any dotze establiments de restauració que presentaran les seves propostes culinàries amb preparacions com ara l'escudella de brou bufat, les trumfes emmascarades i el tradicional garró, i, més endavant, amb les escudelles magres, el bacallà en totes les seves formes i els brunyols de quaresma, entre moltes altres propostes. Aquesta cuina pretén recuperar i difondre la cultura gastronòmica basada en la subsistència i les estacions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Inicien una campanya informativa sobre la tinença responsable d’animals

LLORET DE MAR

Comencen a fer a Barcelona 96 habitatges cooperatius en cessió d’ús

Barcelona
societat

Impulsen un acte unitari per reivindicar els drets de la gent gran

Barcelona
Societat

Surt de l’UCI la nena ferida a la diada de Sant Fèlix

Valls
societat

La Generalitat espera recaptar prop de 51 milions d’euros per l’impost sobre emissions CO2 del 2023

Barcelona

El servei de socorrisme ha fet més d’un miler d’intervencions aquest estiu

PALAMÓS
Noruega

Apareix morta la suposada balena “espia” russa Hvaldimir

Barcelona

Paneque diu que impulsaran el Plemcat “amb la màxima urgència”

roses

Divisió entre el suport i l’oposició per l’acollida de 200 migrants

TOSSA DE MAR