SANT MARTÍ VELL (Gironès)

Mercat Ecològic

Molt saludable

Donar preferència al producte ecològic de proximitat i que procedeixi directament del productor o elaborador. Aquests són els criteris bàsics que regeixen el Mercat Ecològic de Sant Martí Vell, que se celebra des de fa un any i mig cada segon dissabte de mes. La periodicitat mensual es mantindrà aquest 2010, amb l'excepció dels mesos de juliol i agost, en què no hi haurà mercat ja que la majoria dels marxants fan temporada a la costa.

En el mercat s'hi pot trobar de tot, des de fruita i verdura fins a iogurts, llegums, formatges, pa, llegums, vi, oli i farines. També hi ha roba i un petit apartat dedicat a estris per a la llar, així com un servei de bar on es pot degustar un bon esmorzar típic català, però també totalment ecològic.

Tots els productes d'aquest mercat, en el qual actualment participen 12 parades, han d'estar certificats i, si són elaborats o transformats, els marxants han de justificar amb factures que tots els ingredients són ecològics. «Volem un mercat de comerç just per al pagès i per al consumidor i respectuós amb el seu entorn», asseguren des de l'Ajuntament, que és l'impulsor del projecte.

Cada segon dissabte de mes. A la plaça de l'Església.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.