L'ESPLUGA DE FRANCOLÍ

Els xefs Carme Ruscalleda i Oriol Llavina obren la Setmana de la Cuina al MVR

El Museu de la Vida Rural de l'Espluga de Francolí va encetar ahir la Setmana de la Cuina amb la taula rodona La cuina ahir i avui, en la qual va participar la reconeguda cuinera amb cinc estrelles Michelin, Carme Ruscalleda –propietària del restaurant Sant Pau a Sant Pol de Mar, i el Sant Pau de Tòquio– i el xef Oriol Llavina, propietari dels restaurants El Cigró d'Or, de Gelida, i Mercat de Vilafranca del Penedès. En l'acte, que va aplegar un nombrós públic, va intervenir el director de la revista Descobrir Cuina, Josep Sucarrats, i la dietista i farmacèutica Ana Sánchez, com a moderadora. Les activitats previstes es duran a terme del 8 al 14 de febrer, la majoria, a través de les xarxes socials del museu, que ha creat un bloc (mvrsetmanacuina.tumblr.com) perquè els internautes facin preguntes als ponents, puguin participar en un racó literari i també en un concurs de receptes.