El cas dels censos de Cabanes continua en els jutjats amb la declaració de sis dels empadronats

Les declaracions en el jutjat pel cas dels censos de Cabanes continuaran demà amb la compareixença, com a testimonis, de sis veïns de la Vall d'Uixó que es van empadronar a Cabanes pocs dies abans de tancar-se el cens electoral per a les passades eleccions municipals.

Sobre això, el regidor d'Iniciativa a Cabanes, Carles Mulet, ha declarat que confia que hagen de passar a prestar declaració davant del jutge les 39 persones que, segons Mulet, van empadronar-se «fraudulentament» perquè «amb la reobertura del cas i dues noves imputacions, s'han ampliat les diligències a practicar». Segons Mulet, «ara toca que les persones que es van prestar a aquest frau, donen la cara, gent que va viure entre 2006 i 2007 a la Vall d'Uixó i que ha d'explicar què feien empadronant-se a Cabanes dies abans de tancar-se el període, i per què van anar a votar a Cabanes».

El proper dia 15, haurà de comparéixer un dels empadronats a Cabanes, en qualitat d'imputat, i a partir d'aquesta compareixença, Iniciativa ha anunciat que sol·licitarà més proves pericials «d'acord amb nous indicis i proves que s'aportaran».

Mulet ha afirmat que confia que el cas es resolga abans d'entrar en el procés electoral per a les noves municipals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.