Societat

trànsit

accident mortal

Un vianant mor atropellat a l’A-2 a Fornells de la Selva en un accident amb diversos vehicles implicats

En el sinistre també han resultat ferides dues persones més, una d’elles de gravetat

Un vianant ha mort atropellat aquest dijous al matí en un accident en el qual s’han vist implicats set vehicles a l’A-2, a l’altura de Fornells de la Selva (Gironès). El sinistre ha tingut lloc al punt quilomètric 709 en sentit Barcelona i els equips d’emergències han rebut l’avís a les 5.43 hores.

En aquest punt, per causes que es desconeixen, una persona ha estat atropellada i ha perdut la vida. A causa de l’impacte també han resultat ferides dues dones. Una d’elles ha estat evacuada a l’Hospital Josep Trueta en ambulància en estat greu i l’altra ha resultat ferida de poca gravetat i ha estat traslladada a l’hospital Santa Caterina.

Fins al lloc s’hi han desplaçat tres dotacions dels Bombers de la Generalitat, quatre ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i 11 patrulles dels Mossos d’Esquadra. Segons el Servei Català de Trànsit (SCT), l’A2 està tallada en sentit sud des de l’hora de l’accident i els vehicles es desvien per la via de servei.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia