Torrent celebra el Carnestoltes amb participació de centenars de persones

Organitzat per l'Associació d'Alumnes de l'Escola d'Adults de Torrent i altres moltes entitats cíviques, culturals i festives de la ciutat, divendres 12 de febrer es posa en marxa el Carnestoltes d'enguany.

Una edició aquesta, preparada per a viure la festa del carnaval en que hi participaran nombroses associacions del poble i d'altres vingudes de les localitats veïnes, dins d'una festa que esdevé una cita obligada del calendari festiu de la vila.

Darrerament s'ha multiplicat la participació, degut al treball coordinat que realitzen diversos col·lectius de la ciutat que fan d'aquesta festa, una clara mostra de participació lúdica i cívica.

De fet, la participació de l'Escola d'Adults (pionera en la recuperació de la festa), la Federació de Moros i Cristians, les associacions de veïns i culturals i d'altres entitats, fa que cada any millore el Carnestoltes torrentí.

Per a Mati Dàries, presidenta de l'Associació d'Alumnes de l'Escola d'Adults, «un any més, Torrent viurà amb intensitat, la festa del Carnestoltes i centenars de persones recorreran places i carrers per a celebrar una data dins d'un poble alegre i participatiu».

PROGRAMA D'ACTES Divendres 12 de febrer. A les 19.30 hores, concentració de comparses a la placeta de Sant Pasqual. A les 20 hores, cavalcada amb dolçainers, xaranga i correfoc a càrrec de la Colla Dimonis. A les 21.30 hores, sopar de germanor i ball a l'envelat del Parc Central.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.