Societat

gastronomia

El cuiner Paco Pérez obre un nou local a Manchester amb Guardiola, Begiristain i Soriano

El cuiner Paco Pérez, que compta amb dues estrelles Michelin al front del restaurant Miramar de Llançà, obrirà un nou local a Manchester, denominat Tast, de la mà de tres persones vinculades al Manchester City com són Pep Guardiola, Txiki Begiristain i Ferran Soriano.

Segons informa Pérez a través d’un comunicat, els tres formen part dels inversors de l’establiment després d’associar-se amb el grup Fazenda, que compta amb experiència en el sector de la restauració al Regne Unit.

El director de Fazenda, Tomás Maunier, s’ha mostrat “molt emocionat per poder treballar amb aquests increïbles talents creatius que representen la identitat i cultura de Catalunya”.

Tast comptarà amb un espai per a 120 comensals en tres plantes i, a més d’oferir entrants i plats tradicionals catalans, disposarà d’un menú amb porcions petites i mossos per compartir.

L’objectiu del restaurant és generar un ambient càlid i assequible i, segons Paco Pérez, és “il·lusionant poder portar alguna cosa de la teva cultura i les teves arrels a un lloc com el Regne Unit amb un projecte tan sòlid”.

Pérez estrena a més nova temporada al Miramar, en la qual s’oferirà un maridatge opcional amb deu vins del món seleccionats pel sommelier Toni Gata.

El menú degustació es compon de vint-i-sis tastets que aniran canviant, encara que n’hi haurà dos més de reduïts i una carta amb els plats més tradicionals d’aquest cuiner.

A més, Paco Pérez reobre el restaurant Terra i el Sea Club a l’hotel Alàbriga de S’Agaró a Castell-Platja d’Aro després del descans hivernal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia