Agullent senyalitza els seus principals recursos turístics

Els principals recursos turístics de la Vila d'Agullent han estat senyalitzats in situ amb l'objectiu que els visitants puguen identificar els elements patrimonials i etnològics més destacats, i que a més tinguen l'oportunitat de conèixer un resum de las seua història tant en valencià, com en castellà o anglès.

Els elements identificatius que s'han instal·lat a edificis com l'ermita de Sant Vicent Ferrer, els llavadors o el Molí Fariner, són senyals de planxa d'acer en tipus tòtem. Un material que ha estat triat específicament, perquè es pretenia que els senyals es mimetitzen al màxim amb els monuments, evitant agredir-los estèticament.

La iniciativa ha estat possible gràcies al suport econòmic de l'Agència Valenciana de Turisme i ha suposat la senyalització d'una desena d'edificis o llocs d'interés com la Font Jordana.

L'Ajuntament de la Vila d'Agullent està promovent en els darrers anys diverses línies d'acció dirigides a posar en valor els recursos turístics de la localitat, a fomentar a nivell local, el sector serveis i a atraure d'una manera sostenible a visitants.

Un punt fonamental per a oferir una bona imatge turística, i uns recursos adequats per als visitants, és que el monuments i elements patrimonials, que formen part de la visita, estiguen ben senyalitzats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.