Societat

La Torre de les Hores de Pals obre les portes

L’acte públic d’inauguració i obertura de la Torre de les Hores de Pals l’Ajuntament el va programar per ahir, dissabte, i va tenir la presència destacada del vicepresident de la Diputació de Girona, Albert Piñeira.

L’emblemàtic monument palsenc ha estat sotmès des de l’any 2012 a un ambiciós projecte de restauració que ha culminat aquest mes d’abril amb l’obertura al públic de les seves portes, perquè tothom qui ho desitgi pugui conèixer i visitar aquesta edificació medieval, d’uns quinze metres d’altura.

Els treballs de restauració que el consistori palsenc hi ha dut a terme al llarg d’aquests últims anys han tingut el suport de la Diputació de Girona. La presentació pública va anar a càrrec d’Albert Piñeira, vicepresident de la Diputació de Girona, i de l’alcalde de Pals, Sergi Brull. Hi van participar també la regidora de Turisme, Sílvia Monar, i Lluís Bayona, arquitecte del projecte.

Amb aquesta inauguració, l’equip de govern que ara encapçala l’alcalde de CiU, Sergi Brull, referma la seva aposta en l’impuls d’accions enfocades a la preservació i conservació dels monuments, dels jaciments i dels llocs d’interès cultural del municipi, així com les orientades a la seva comprensió, com a vehicle d’aproximació al passat de la història de Pals i com a eina vertebradora del seu futur.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia