vall de camprodon

Les Trumfes de la vall i la carn de poltre, a Santiago de Compostel·la

Cuines de la Vall de Camprodon ha promocionat les Trumfes de la Vall de Camprodon i Poltre de Muntanya del Ripollès al Fòrum Gastronòmic de Santiago de Compostel·la. Jordi Solé (Hotel Calitxó, de Molló) i Eva Martínez-Picó (Can Jordi, d'Espinavell) han realitzat un show cooking a l'estand de l'Agència Catalana de Turisme. Cuines de la Vall de Camprodon ha ofert, també dues degustacions de carn de Poltre de Muntanya del Ripollès a l'estand de Comercial Artesana SOSA, distribuïdora d'aquest producte per a restauració a tot Catalunya. Han anat a càrrec de Jordi Vila (Can Jepet, de Setcases) i Neus Sau (Hotel Grèvol Spa, de Llanars).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Societat

Concentració al Pallars per denunciar que atacs de gossos han obligat a marxar dos ramats de Boumort

Lleida

Adjudiquen el servei de recollida i custòdia d’animals de companyia de la Garrotxa

OLOT
Administracions

La Diputació de Tarragona invertirà 11 milions en la nova carretera de Poble Nou del Delta

Tarragona
religió

El Parlament lliurarà la medalla d’Honor a Montserrat tot i els abusos

Barcelona

Estrena de la primera electrolinera amb energia recuperada de la frenada del metro

L’hospitalet de Llobregat

Reclamen a l’Estat que no autoritzi la plataforma d’assaig

ROSES
Societat

El TSJC anul·la la ‘taxa Amazon’ de Barcelona

Barcelona

Salt activa tres jocs de rutes per descobrir escultures i arbres monumentals de la vila

SALT

S’han fet 80 ablacions al Trueta que corregeixen fibril·lacions auriculars

GIRONA