Societat

Detinguts els falsos propietaris d’un pis per estafar els seus inquilins a Cornellà de Llobregat

Els van llogar un habitatge que havien ocupat prèviament

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home i dues dones per estafar els seus inquilins a Cornellà de Llobregat a qui van llogar un pis, que els arrestats havien ocupat prèviament, per 600 euros al mes, despeses incloses, i a qui posteriorment van tornar a reclamar un altre pagament per avançat.

Els fets es van produir el dimarts passat quan els agents es van desplaçar al domicili després de ser alertats del conflicte entre la inquilina d’un pis i les persones que li van arrendar. Després de concretar les condicions del lloguer tres setmanes abans, un home i una dona, acompanyada per una tercera persona -germana de l’home- es van presentar al domicili exigint el segon pagament i van entrar al domicili per la força.

Davant la negativa dels llogaters, les persones que es feien passar per propietaris van entrar forçant la porta de l’habitatge i van donar una forta empenta a la inquilina i els van amenaçar d’expulsar-los. Els detinguts van reconèixer que els havien llogat un pis ocupat i que havien de marxar si volien evitar problemes amb la llei.

Davant les evidències els agents van detenir els falsos propietaris com a presumptes autors d’un delicte de violació de domicili i per un delicte d’estafa i els van traslladar a comissaria.

Els arrestats-, un home i dues dones de nacionalitat peruana, de 24 i 46 anys, i veïns del municipi- van passar a disposició judicial i van quedar en llibertat amb càrrecs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.