Societat

El camí segur a l’Onyar, la tria dels veïns a Vilobí

Un taller de participació amb els veïns ha definit les deu propostes que més agraden a Vilobí d’Onyar, en la segona edició dels pressupostos participats. Segons els barems establerts, els vilobinencs participants han escollit que l’Ajuntament faci un camí segur de Sant Dalmai al riu Onyar com a opció més ben valorada.

Segons informa l’Ajuntament, una trentena de veïns, repartits entre els tres nuclis (Vilobí, Sant Dalmai i Salitja), van participar dijous en el taller per triar les deu propostes que voldrien que el consistori executés en la partida dels comptes municipals (30.000 euros, 5.000 més que l’any passat).

El camí segur de Sant Dalmai al riu Onyar va rebre 36 punts, quatre més que els condicionaments interiors de l’Espai Jove (32) i set més que la millor de l’interior del mateix Espai Jove (29). Els participants havien de posar una nota de l’1 al 10 sobre 27 propostes sorgides d’entre les peticions veïnals al començament del procés.

La votació

Ara els pressupostos participats de Vilobí condueixen cap a la votació. L’equip de govern, del Grup Municipal Independent (GMI), informa que els veïns podran votar de manera telemàtica. L’equip de govern es compromet a “intentar dur a terme aquelles propostes que no entrin dins d’aquests comptes”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia