Les jornades de la sèpia augmenten l’àmbit i la durada
Hi ha vint-i-tres establiments implicats, també a l’Estartit, i tot el juny
Les Jornades Gastronòmiques de la Sèpia van néixer l’any passat a l’Escala sota l’aixopluc del Projecte Sèpia. la iniciativa culinària ha ampliat el seu àmbit fins al municipi de Torroella de Montgrí, fins fer que 23 establiments de restauració s’hi hagin implicat, deu dels quals seran del municipi baix-empordanès. Aquesta iniciativa disposa del suport dels dos ajuntaments i també de les confraries de pescadors de l’Escala i Torroella de Montgrí-l’Estartit i del Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter.
L’èxit de l’edició de l’any passat ha fet que en aquesta segona edició la campanya s’allargui a tot el mes de juny, el doble de l’edició de l’estrena. A les jornades s’hi ha incorporat també un establiment de menjars a domicili, una altra de les novetats.
Una altra novetat d’aquest any és que per fomentar la participació en ambdós municipis, es farà un sorteig d’un cap de setmana amb activitat inclosa.