La Pobla de Duc premia els cartells presentats per a la setmana de la dona

Es tracta de la primera edició d'aquesta iniciativa plàstica que té per objectiu potenciar la creativitat entre els més joves del municipi que han posat de manifest la seua capacitat compositiva.

En aquesta ocasió, ha estat possible la convocatòria gràcies a la participació decidida de l'Institut de Secundària Josep Ribera, on la professora de l'àrea de Plàstica, Lourdes Fortuño i el professorat en general, s'ha implicat sobremanera en tirar endavant la iniciativa. El primer concurs de cartells, ha recaigut sobre l'obra d'Àngela Fayos de Quart de la ESO de l'esmentat institut.

Les activitats pensades al voltant del Dia Internacional de la Dona Treballadora començaran divendres 5 de març i conclouran diumenge dia 7 amb un programa ben farcit de bones propostes culturals, entre les quals hi ha la mostra de la totalitat de dibuixos presentat al concurs, que es troben exposats a la Casa Abadia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.