Societat

Cassà elabora un pla de dinamització comercial

Estableix una estratègia conjunta per emprendre accions

L’Ajuntament de Cassà de la Selva ha elaborat un pla de dinamització comercial de forma participativa amb els comerciants per promoure el comerç local a través d’una estratègica conjunta que preveu accions concretes.

El procés d’elaboració del pla ha servit no només per acordar accions, sinó també per crear un òrgan estable de treball compartit entre tècnics municipals, polítics i comerciants, independentment de si estan associats a la Unió de Botiguers. Així, doncs, fins al 29 de juny els comerciants interessats a formar part d’aquest òrgan i que no estiguin associats a la Unió de Botiguers poden presentar candidatures a través d’un formulari que trobaran en el web www.cassa.cat/pladinamitzaciocomercial . La promoció del comerç local és un dels eixos previstos en el pla estratègic de Cassà d’aquest any i fins al 2025.

Entre les primeres accions empreses per l’Ajuntament un cop elaborat el pla de dinamització comercial hi ha exposar-les al llarg del mes de juliol perquè es puguin implantar al setembre. Les actuacions previstes aniran encaminades a promocionar el comerç local a través d’explicar als ciutadans tot el que poden trobar a Cassà, destacant la qualitat i la proximitat dels comerços locals. Paral·lelament, es dissenyaran campanyes específiques per potenciar el mercat setmanal del passeig de Vilaret, millorar la senyalització dels aparcaments i incrementar la visibilitat dels comerços i els productes que es poden trobar a Cassà. Els detalls de les accions es consensuaran els mesos vinents amb els comerciants i la Unió de Botiguers.

L’alcalde de Cassà, Martí Vallès, va remarcar l’aposta que el consistori fa per fomentar el comerç local: “És un dels eixos fonamentals que dona vida al nostre municipi; ara hem fet un pas més per dissenyar conjuntament l’estratègia a seguir.” Vallès va explicar que l’objectiu de promoure el comerç local és compartit i que “ara es tracta d’avançar cap a la mateixa direcció per assolir els objectius proposats, que passen, fonamentalment, per aconseguir que la gent de Cassà compri encara més al municipi i esdevenir un pol d’atracció per a altres compradors potencials”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Bibiana Vallmajó Cantenys
Alcaldessa de Navata (Som Navata)

“Els parcs de les renovables s’han de decidir entre tots”

Navata

Comença l'exploració de la “biodiversitat invisible” dels Pirineus

Vielha

El ple acorda l’adjudicació del contracte pel futur aparcament a “Can Rich Xiberta”

CASSÀ DE LA SELVA

Les Fires de Sant Narcís de Girona tindran lloc del 25 d’octubre al 3 de novembre

girona

Empar Moliner inaugura la Mostra del Vi de l’Empordà

FIGUERES
Societat

Protesta contra la mà dura de Castelldefels contra els manters

Castelldefels
educació

Educació crea un grup fix de substituts amb 2000 places pel curs vinent

BARCELONA
llengua

El País Valencià consuma el canvi de lleis anticatalà

barcelona

Les comarques gironines tindran 480 grups d’FP el curs vinent

GIRONA