Societat

L’alcalde de l’Escala només veu beneficis en la boda de Musk

Puga considera que l’impacte del casament és intangible i revela que l’Ajuntament només va ingressar uns 10.000 euros per l’aplicació d’una taxa d’ocupació de via pública ja prevista

L’alcalde de l’Escala, Víctor Puga, considera que la celebració d’un esdeveniment “de transcendència” com el casament de Kimbal Musk, germà del multimilionari Elon Musk, i Christiana Wyly a les ruïnes d’Empúries aquest cap de setmana té un impacte “intangible, indirecte i directe arreu” de l’Escala com a destinació turística. Puga considera que el tancament del poble de Sant Martí d’Empúries al llarg de dissabte no va ser gens traumàtic per a ningú. “De fet, va ser producte d’un acord pacífic”, exposava.

Puga subratlla que ja només les 500 persones que van estar allotjades durant una setmana per als preparatius a l’Escala, mereixen la pena perquè “ens va fer una promoció impagable”, afirmava.

Per altra banda, Puga va assegurar que no havia estat una qüestió de diners amb l’Ajuntament perquè, segons explica, els organitzadors “van liquidar una taxa d’ocupació de via pública, una quantitat que gira al voltant dels 10.000 euros”.

Per Puga, el casament va propiciar que mitjans de comunicació de diferents països n’hagin fet un seguiment i hagin donant a conèixer la destinació. “El veler més gran del món va fondejar aquí, el Molí de l’Escala els va fer el càtering i molts hotels del nucli antic van donar allotjament a convidats”, va fer notar. El tancament de l’espai no és per Puga un problema; va indicar que “es tracta d’un procediment habitual similar al que es fa quan una empresa hi contacta per rodar un anunci”. “Va estar tancat des de la una del migdia fins al vespre, i considero que no és res fora del que es considera normal”, va insistir. Al llarg del dissabte en què es va tancar el nucli de Sant Martí d’Empúries per allotjar una festa privada prèvia al casament, algunes persones que volien visitar el poble van queixar-se que no podien fer-ho i alguns van qüestionar-ne el tancament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

URBANISME

17,4 milions d’euros per renovar el túnel de la Rovira

bARCELONA

Presenten al·legacions a la modificació del PGOU del Campus de Salut

GIRONA
SOCIETAT

L’Ajuntament de Manresa condemna l’agressió transfòbica a l’estadi del Congost

Manresa
Cultura

Mor Josep Falguera, fundador de la companyia tèxtil Grup Falguera

HABITATGE

Un jutge reconeix el dret a compra de 168 pisos de lloguer assequible propietat d’Inmo Criteria

l’hospitalet de llobregat
TRANSPORTS

L’EMT introdueix el pagament amb targeta i mòbil als busos

Tarragona
SOCIETAT

CCOO alerta que les condicions empitjoren al transport per carretera

Barcelona
medi ambient

184 milions per al manteniment del clavegueram a Barcelona en els propers 8 anys

Barcelona
societat

Denunciats per navegar amb moto aquàtica dins dels Aiguamolls

sant pere pescador