LA CELLERA DE TER (Selva)
Matança del porc
Un tradició recuperada
Amb l'intent de recuperar el tradicional àpat familiar, fa trenta-set anys que el poble de la Cellera de Ter celebra la festa de la matança del porc. I és que matar el porc en l'ambient familiar un cop l'any era la garantia de poder menjar carn i cuinar amb greix una llarga temporada, per a la gent que vivia en l'àmbit rural. Aquesta fira i festa amb el pas dels anys ha esdevingut un referent de la cuina casolana i els organitzadors, el Centre Cultural Parroquial, la presenten destacant-la com a «gastronomia tradicional recuperada, i la primera de les comarques gironines».
14 de març. Dinar de germanor per a mil persones. Tel. 972 423 759
Notícies relacionades
Escriure un comentari
Identificar-me.
Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar.
Vull ser usuari verificat.
Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.