Vora 2.000 afeccionats participen a l'Eliana dels jocs de rol i manga

La novena edició es troba en marxa durant aquest cap de setmana al Centre Sociocultural del poble amb visitants provinents del País Valencià, Madrid, Múrcia i Andalusia

A les 18 hores de hui diumenge 7 de març es donarà per conclosa la novena edició de jocs de rol i manga en que han estat programades més de 60 activitats entre les quals destaquen els concursos de transformació en Huk, Cosplay i Hobbit Zampabollos, una batalla campal medieval i una demostració d'esgrima antiga.

Més de 2000 joves provinents de molts indrets de tota le península es donen cita durant aquest cap de setmana en aquestea proposta organitzada per l'associació L'Espasa de Caín i l'Ajuntament de la vila.

Es tracta d'una cita consolidada en aquesta localitat de la comarca de Camp de Túria, que ha guanyat prestigi durant els darrers huit anys i ha conservat el seu caràcter participatiu.

Per tal de facilitar l'estança a totes les persones arribades des de diversos punts de la resta del territori peninsular, l'organització ha oferit 200 places per poder dormir al pavelló poliesportiu municipal.

Durant aquest cap de setmana s'ha donat acollida a joves provinents de diverses comarques valencianes així com d'altres arribats des de Múrcia, Madrid i Andalusia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Medi Ambient

L’Ametlla i la Generalitat, enfrontats per un Pla Director Urbanístic

L’Ametlla de Mar
Societat

Ordenen el desallotjament d’un pàrquing de Reus per risc “imminent” de col·lapse

Reus
societat

Trenta famílies formaran part de la comunitat energètica del Museu Darder

banyoles
economia

El sistema per reduir les males olors de la planta de biometà de la Galera estarà plenament operatiu en dos o tres mesos

La Galera
comerç

La Copa Amèrica no condiciona gaire el comerç

Barcelona
societat

Unió de Pagesos demana anul·lar el concurs per al lloguer de les terres de Gallecs

Santa Perpètua de Mogoda

Les entitats andaluses es podran instal·lar a Els Bellots el novembre

TERRASSA
INFRASTRUCTURES

Actuen d’urgència per reparar un pont descalçat sobre el Segre

Alàs i Cerc
Societat

Tarragona celebra les festes de Sant Magí amb activitats i espectacles

Tarragona