Gandia continuarà reclamant a la Generalitat la subvenció per al barri de Simancas

En la reunió mantinguda aquesta setmana amb el govern municipal, els propietaris de l'antic barri de Simancas han acordat per unanimitat que la construcció del nou Simancas no es pare i, alhora, que l'Ajuntament de Gandia continue reclamant a la Conselleria de l'Habitatge la subvenció de 6 milions d'euros per a la reforma urbanística del seu barri.

Mig centenar de propietaris es va reunir en assemblea a petició del Govern municipal amb l'Alcalde, José Manuel Orengo, el tinent d'alcalde de Territori, Fernando Mut i l'alcalde del barri, Vicent Mengual, al Centre Social de la plaça El·líptica - República Argentina després que la Generalitat excloguera divendres passat el projecte de Simancas de l'ajuda econòmica que Gandia hauria rebut de la declaració de zona Arus de rehabilitació urbana i social.

Tots els veïns es van mostrar favorables a què l'Ajuntament de Gandia continue amb el pla municipal d'enderrocament i de nova construcció de les seues vivendes sense esperar a que la Conselleria de l'Habitatge reconsidere la seua negativa a subvencionar el projecte de reforma que, no obstant, el Govern municipal no pararà de reclamar.

En aquest sentit l'Alcalde, José Manuel Orengo, i el tinent d'alcalde de Territori, Fernando Mut, van anunciar als propietaris que el Govern municipal ja va encarregar a l'empresa pública Iniciatives l'inici dels tràmits per a la construcció del nou Simancas. Com ja estava previst en un principi, serà l'Ajuntament de Gandia qui assumisca la diferència entre el preu real de la construcció de les noves vivendes i el preu que pagaran els seus propietaris, que està per davall del preu real dels habitatges.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.