Almoines celebra el Dia de la Dona amb una exposició dedicada a les dones del poble

L'Ajuntament d'Almoines ha organitzat una sèrie d'actes per commemorar el Dia Internacional de la Dona. Primer, va tindre lloc la conferència «Les dones en la història», impartida per Antonio Calvet, llicenciat en història. L'acte va ser obert per la Regidora de Serveis a les Persones, Pepa Garcia.

En acabar, s'inaugurà l'exposició fotogràfica «Dones del poble», formada per un conjunt de 21 fotografies cedides pel veïnat d'Almoines. Esta exposició ha tingut molt d'èxit entre els presents, ja que les protagonistes són almoineres molt conegudes al poble. A més, la majoria de les dones fotografiades eren les pròpies assistents a l'acte.

També, hi ha un recull de fotografies antigues de dones, les famílies de les quals encara viuen al poble. Les imatges corresponen a diferents anys compresos entre la dècada dels cinquanta fins a l'actualitat. Hi ha tant, fotografies individuals de dones del poble, com fotografies de grup. Com per exemple, una fotografia d'alumnes d'escola amb la mestra, datada de 1954.

També, l'Ajuntament d'Almoines ha volgut sumar-se a la causa d'Amnistia Internacional, i ha posat a la venda els pins que enguany, l'ONG, ha dissenyat especialment per al Dia de la Dona. A més, el mateix dia, l'Associació de Joves de la Safor (amb seu a la localitat), ha regalat plantes a totes aquelles dones que s'acostaren a la llar juvenil.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.