la torre de l'espanyol

La primera Mostra de Productes Locals reparteix 750 racions de cassolada

L'aparell respiratori de la tonyina és l'ingredient principal de la cassolada, un plat típic de la Torre de l'Espanyol. Per recuperar-lo, es va organitzar ahir al matí un esmorzar per un preu de cinc euros que van tastar 750 persones de les prop de 1.000 que van visitar el municipi. A més d'una ració de cassolada, el tiquet també incloïa, com a record, el plat de ceràmica amb què se servia i una coca de Sant Antoni.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

SOS Costa Brava exigeix que es restaurin les balises a la cala del Cau

Palafrugell
SOCIETAT

Màxim risc de focs forestals a 131 municipis de 15 comarques

Barcelona
salut

El Clínic descarta un possible cas de febre hemorràgica Crimea-Congo

Barcelona
ciència

Desenvolupen bateries que es poden reciclar amb el cartró

bARCELONA
Societat

Regeneren la platja del Far de Vilanova amb sorra de draga en plena campanya estival

Vilanova i la Geltrú
ciència

El primer nanosatèl·lit català acaba la missió de 3 anys i es desintegra

barcelona

Instal·len una unitat mòbil per mesurar contaminants atmosfèrics a l’exterior del pavelló de Fontajau

GIRONA
infraestructures i serveis

El volum de mercaderies al port de Palamós baixa un 27% durant el 2023

palamós

Figueres repartirà ampolles d’aigua al bus urbà per fer front a l’onada de calor

FIGUERES