Dénia, la Xara i Jesús Pobre clouen un curs sobre habilitats socials i addiccions

Des de la Regidoria de Prevenció d'Addiccions s'ha dut a terme, la segona part del taller d'habilitats socials amb alumnes de 6é de Primària dels centres escolars de Dénia, la Xara i Jesús Pobre.

L'objectiu del taller és promoure, millorar i desenrotllar la competència, capacitats i habilitats socials dels alumnes d'aquest nivell educatiu, per a saber relacionar-se, autoafirmar-se sent un mateix, fer front a les influències i pressions del grup, saber prendre decisions autònomes i responsables, així com mantindre actituds positives cap a la salut i un ús del temps lliure amb activitats de creixement i enriquiment personal i social.

En total han participat 582 alumnes d'onze centres educatius de Dénia, la Xara i Jesús Pobre.

Pel que fa a la seua valoració, tant el professorat com l'alumnat valoren de forma molt positiva la realització del taller, destaquen que les habilitats treballades són fonamentals per afavorir el desenvolupament de l'alumnat, el mode d'impartir-lo a través de la dramatització els resulta atractiu i motivador i, a més, han manifestat els sectors implicats, que els agradaria que es fera més sovint.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.