Societat

Primera jornada sobre casaments, a Torroella

És una iniciativa del Palau Lo Mirador i l’equip del restaurant Es Portal de Pals

El Palau Lo Mirador de Torroella de Montgrí i el restaurant Es Portal de Pals han creat la jornada Jo dic sí!, un esdeveniment pensat per a parelles que estan preparant el seu casament. L’equip de banquets del Palau Lo Mirador vol mostrar, de manera totalment gratuïta i amb la participació de més de vint empreses, tot allò que pot interessar als nuvis en sectors essencials com ara floristeria, fotografia, perruqueria, estètica, decoració, detalls de noces, invitacions, taules dolces, animació infantil, animació per a adults, música i moda nupcial.

Durant la jornada Jo dic sí!, que tindrà lloc al Palau Lo Mirador el 4 de novembre, s’hi han previst diverses activitats dedicades especialment als nuvis. Se servirà un aperitiu de casament a les parelles que s’hi hagin inscrit prèviament; es farà una desfilada de vestits de nuvi i de núvia al pati gòtic; hi haurà música en viu i un espectacle de màgia de prop, i s’ha previst una exhibició de ball a l’espai de festa de la nova sala de banquets.

Els nuvis podran contemplar dues propostes de cerimònies civils preparades, una al nou jardí i l’altra al pati gòtic del Palau Lo Mirador, obra de Rafael Masó, un dels millors del país. També es podran veure diferents estils de taules de casament, parades a la nova sala de banquets del Palau Lo Mirador.

Proves de maquillatge i de pentinat, minisessions de fotos, entreteniment infantil i espai de jocs per a adults, seran algunes de les activitats que es duran a terme durant la jornada, que s’obrirà a les 11 del matí i està previst que duri fins a les 6 de la tarda.

La jornada Jo dic sí! és una oportunitat no només per descobrir nous espais i racons que ha posat al descobert la creació de la nova sala de banquets, sinó també per imaginar com podria ser el casament dels nuvis. Descobrir opcions i possibilitats que poden incorporar al que pot ser un dels dies més importants de la seva vida, alhora que visiten els nous jardins, la nova sala de banquets, el restaurant, la terrassa del primer pis amb vista als jardins, els salons, la suite nupcial i altres estances, és el que vol posar a l’abast dels futurs nuvis el Jo dic sí!.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

societat

L'Ajuntament organitza més d’una trentena d’activitats durant l’estiu

girona
SOCIETAT

Minuts de silenci a Salou i Sabadell pels feminicidis del cap de setmana

Sabadell
URBANISME

Fons Next Generation per millorar el punt de control al riu Cardener

Súria
URBANISME

Proposen una moratòria de llicències urbanístiques d’un any a una trentena de solars

salt
MEDI AMBIENT

Reclamen un pla urgent per acabar amb els gasos contaminants als avencs del Garraf

Sitges
salut

La vacunació infantil s’estanca per sota dels nivells prepandèmia

Barcelona
SOCIETAT

El 70% de la llars amb infants malbarata aliments habitualment

Barcelona
societat

Intensifiquen els controls per evitar que la gent deixi la brossa fora dels contenidors

girona
societat

Inicien l’enderrocament del convent de les carmelites descalces

girona