Xàbia comença a preparar les festes de Fogueres

Es vol crear un cens amb totes les penyes per a augmentar la col·laboració i la comunicació entre l'organització i les agrupacions festeres

La Comissió de Fogueres de Xàbia va celebrar una reunió amb les penyes, amb l'objectiu d'informar i començar a organitzar les pròximes festes de Sant Joan. Durant la sessió, que va tindre lloc a la Casa de Cultura de Xàbia, el regidor de Festes, Vicent Chorro, i la presidenta de la comissió festera, Tere Bisquert, van explicar les idees en les quals ja treballen per a les Fogueres 2010.

En línies generals, es va destacar el gran interès que hi ha a crear un cens amb totes les penyes existents en el municipi perquè estiguen degudament registrades i així poder mantenir un millor contacte i comunicació amb aquestes agrupacions festives. L'objectiu és que haja una «major col·laboració i coordinació entre l'organització i les nombroses penyes que també organitzen activitats durant els festejos», segons va indicar el regidor de Festes.

Una altra de les propostes en les quals treballa el grup que s'ha creat a Xàbia per a tractar de millorar les festes locals i que es va comentar durant aquesta sessió informativa, és la de l'ordenança que s'està elaborant amb la finalitat de regular les activitats festives que afecten a la via pública.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.