Societat

Tastar l’allioli de codony de Tremp

Un esmorzar econòmic i popular amb carn i allioli de codony, que és el producte estel·lar i més elaborat per les mestresses de casa de tot el Pallars, donarà demà a partir de les nou del matí el tret de sortida a la Fira del Codony de Tremp, que omplirà d’activitats la vila durant tot el dia. L’inauguració oficial, però, serà a les onze del matí, amb Maria Àngels Chacón, consellera d’Empresa i Coneixement, i la participació d’Ada Parellada, xef i ambaixadora del corder del Pallars. La programació ofereix tota classe d’activitats, d’entre les quals destaca el 17è Concurs d’Allioli de Codony. També hi ha cercavila amb els gegants locals, castellers, tallers, cursa popular...



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.