La presentació de López Tena reuneix més de 150 voluntaris per a la consulta d'Olot

Olot Decideix posa a la venda una serigrafia de Domene

De fet, ahir es va presentar oficialment la incorporació d'Alfons López Tena i el seu equip d'Osona Decideix, format per Marçal Orri i Jordi Anento, a l'organització d'Olot Decideix per fer la consulta el 25 d'abril amb l'objectiu d'obtenir uns resultats de participació molt alts. Aquest serà l'eix central de la campanya que es durà a terme a partir de dimecres vinent. López Tena va avançar que compten amb més de 150 voluntaris, als quals durant els propers dies se n'hi afegiran d'altres pobles garrotxins i de la ciutat mateix. Segons ell, ara s'han organitzat en equips per fer trobades sectorials per fomentar la participació i la implicació en la consulta.

Olot Decideix ha posat a la venda 150 serigrafies de Quim Domene, que, sota el títol Arrels i identitat, fan al·lusió a la construcció del país i a la llengua com a principal element identitari. La van presentar Dani Planàs, un dels portaveus de la plataforma, i el mateix autor.

Vot als IES de Girona

Girona Decideix va celebrar ahir taules informatives i de vot anticipat a la sortida de l'IES Vicens Vives. Aquesta acció s'emmarca en la campanya que la comissió organitzadora de la consulta a Girona està fent als instituts de secundària.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.