taradell

Lliuren els premis Sambori Òmnium 2010

La demarcació de l'Alt Ter-Garrotxa d'Òmnium Cultural lliura dissabte vinent a Can Costa i Font (18.00, entrada lliure i gratuïta) de Taradell el premi de narrativa escolar Sambori Òmnium 2010. L'acte començarà amb la benvinguda a càrrec del vicepresident d'Òmnium, Toni Reig, i després es lliuraran els premis. Per amenitzar la celebració, hi haurà l'actuació del mag Pota i, finalment, un berenar per a tots els assistents. Òmnium ha tingut el suport de les regidories de Cultura i Educació de l'Ajuntament de Taradell. Al premi s'hi han presentat, a Osona, el Ripollès i la Garrotxa, més de 2.000 alumnes. És el primer any que es porta a terme a la demarcació de l'Alt Ter-Garrotxa, i es consolida el Sambori com a premi de narrativa escolar de referència que obre l'horitzó de Països Catalans. El IV Premi Sambori Òmnium es porta a terme en l'àmbit el territori del Principat, la Franja de Ponent i la Catalunya del Nord i unifica sota un mateix nom diversos premis de narrativa escolar. Les diferents demarcacions d'Òmnium han estat les responsables de recollir els treballs guanyadors de tots els centres que hi han participat. El premi rep el suport i l'impuls de la Institució de les Lletres Catalanes i el Departament d'Educació. El premi Sambori és un concurs de narrativa en català dirigit als centres educatius de tots els Països Catalans i que té com a objectius promoure la participació en un projecte comú d'alumnes i centres de totes les terres de parla catalana i difondre l'ús del català dins de l'àmbit escolar, tot incentivant la imaginació, la creativitat i els valors pedagògics que es treballen en cadascun dels centres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Un pregó coral que repassa 40 anys de ràdio, tret de sortida de la Festa Major

SALT
societat

Detinguda una conductora implicada en un accident amb tres morts a Castellfollit del Boix a finals de juny

Castellfollit del Boix

Detingut un bomber voluntari per l’incendi de l’any passat

portbou / colera
tradicions

Exhaurides en 40 minuts les gairebé 4.500 entrades pel Concurs de Castells de Tarragona

TARRAGONA
Medi AMbient

Estudien el nivell de metà que retenen els boscos catalans

Cerdanyola del Vallès
economia

Territori signa el conveni per a la construcció d’una rotonda en l’encreuament entre la C-14 i l’LV-3025, a Agramunt

Barcelona
medi Ambient

Aigües de Reus adjudica els treballs de recuperació de tres nous pous d’aigua del recinte de l’aeroport

Barcelona
societat

Fan retirar una vuitantena de vehicles abandonats als carrers

girona

El Port de Barcelona inicia la licitació per a la construcció de tres molls i la nova terminal de ferris al Moll Adossat

Barcelona