Societat

Pa i xocolata a Sant Gregori

Arriba l’ocasió ideal per gaudir, durant tot un dia, de dos productes molt preuats: el pa i la xocolata. Sant Gregori organitza diumenge la 12a Fira del Pa i la Xocolata, amb una àmplia programació d’activitats dirigides especialment al públic familiar. Com és habitual, destaquen les propostes de l’aula de cuina, com el maridatge de cervesa i xocolata a càrrec del sommelier Conrad Johera, de Dreams & Drinks; el maridatge de poesia i xocolata, a mans del pastisser Lluís Riera, o l’elaboració de pastisseria en got, per part de la pastisseria Noguera. Els més menuts xalaran d’allò més amb els set tallers infantils que es faran a l’espai petit xef: elaboració de pa, decoració de cupcakes, imants dolços, esferes de xocolata, decoració de barrets de cuina, galetes i taller de piruletes de xocolata. A més, i com a novetat, aquest any l’Ajuntament ha editat un conte infantil de la mostra, que es podrà comprar al punt d’informació. També hi haurà xocolatades populars, animacions musicals i de carrer –no es pot perdre l’espectacle Funky Funky de la companyia Orelles de Xocolata–, trobada de puntaires, mercat artesà, vehicles clàssics... o l’inici de la campanya gastronòmica Fogons i Xocolata (www.santgregori.cat).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.