Societat

El Temps

Servei Meteorològic de Catalunya

Dijous anticiclònic

El cel es preveu serè en general però hi haurà moltes boires matinals a l’interior del país

A la tarda es formaran alguns núvols a punts del nord-est

  • VÍDEO: Butlletí del Meteocat

Aquest dijous es preveu força assolellat, tot i que hi haurà nombroses boirines a l’interior que es desfaran al llarg del matí, segons la predicció del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC).

El cel serè o poc ennuvolat en general pel pas d’algunes franges de núvols alts i prims serà la tònica general, si bé fins a mig matí hi haurà núvols baixos a la depressió Central i al litoral central i nord. A la tarda n’apareixeran al quadrant nord-est. Independentment, el vessant nord del Pirineu estarà molt ennuvolat durant la matinada.

No es descarta alguna precipitació aïllada al vessant nord del Pirineu, d’intensitat feble i que acumularà quantitats entre inapreciables i minses. La cota de neu rondarà els 2.300 metres.

D’altra banda, fins al mig matí, i a causa de la presència de boira, s’espera alguna precipitació feble i inapreciable en algunes fondalades de l’interior.

La temperatura mínima serà lleugerament més baixa, per bé que pujarà lleugerament a les Terres de l’Ebre. Hi haurà inversió tèrmica matinal a l’interior. La temperatura màxima serà lleugerament més alta arreu, si bé a Ponent i a les Terres de l’Ebre l’ascens serà puntualment moderat.

Consulteu aquí el temps del vostre municipi.

Si sortiu a muntanya, podeu consultar el pronòstic meteorològic Meteomuntanya .



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.