La cassola torrentina es difon a les escoles d'hostaleria del País Valencià

Vora quaranta cuiners han participat de les primeres jornades gastronòmiques de difusió de la cuina típica de la vila

L'Ajuntament de Torrent, ha organitzat la primera Jornada Gastronòmica de difusió de la Cassola d'arròs Rossejat, que s'ha celebrat al Restaurant del Sol d'aquesta localitat de la comarca de l'Horta.

Amb aquesta mena de trobades, la municipalitat pretén donar a conèixer el paper de la gastronomia torrentina i difondre el plat típic tradicional i la seua manera d'elaboració.

Un total de 40 alumnes cuiners provinents de les escoles d'hostaleria del País Valencià, han participat en aquest curs en que s'ha elaborat l'arròs rossejat que s'hi cuina especialment en la data del dia tres de febrer en coincidència amb la festivitat de Sant Blai.

Al curs han acudit set escoles d'hostaleria i onze professors i professores que han impartit una primera tanda teòrica sobre aquest plat típic i els seus ingredients i, posteriorment, la classe pràctica amb cassoles per a deu comensals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.