L'ALDEA (Baix Ebre)
Jornades Gastronòmiques de l'Arròs i Diada de l'Arròs, Col i Fesols
L'arròs: el protagonista!
Durant el mes vinent, a l'Aldea se celebraran tres activitats destinades a promocionar l'economia local i a donar a conèixer el poble. «Hem intentat fer un projecte unitari que inclou la fira de l'arròs, les jornades gastronòmiques i la Diada de l'Arròs, Col i Fesols», explica Miriam Ferrando, regidora de Turisme.
Així doncs, els visitants de la fira podran optar per degustar un dels menús que han preparat els restauradors del poble per a les jornades gastronòmiques. «Aquests menús tenen el plat principal elaborat amb arròs», explica Ferrando, que assegura que les jornades s'han tornat a organitzar «per la bona acollida que van tenir en la primera edició».
La diada
Les jornades gastronòmiques es clouran coincidint amb la celebració, el dia 9 de maig, de la tercera Diada de l'Arròs, Col i Fesols, un dels plats més representatius de la cuina del Delta. La festa gastronòmica oferirà inflables per a la canalla i l'actuació de Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries.