L'ALDEA (Baix Ebre)

Jornades Gastronòmiques de l'Arròs i Diada de l'Arròs, Col i Fesols

L'arròs: el protagonista!

Durant el mes vinent, a l'Aldea se celebraran tres activitats destinades a promocionar l'economia local i a donar a conèixer el poble. «Hem intentat fer un projecte unitari que inclou la fira de l'arròs, les jornades gastronòmiques i la Diada de l'Arròs, Col i Fesols», explica Miriam Ferrando, regidora de Turisme.

Així doncs, els visitants de la fira podran optar per degustar un dels menús que han preparat els restauradors del poble per a les jornades gastronòmiques. «Aquests menús tenen el plat principal elaborat amb arròs», explica Ferrando, que assegura que les jornades s'han tornat a organitzar «per la bona acollida que van tenir en la primera edició».

La diada

Les jornades gastronòmiques es clouran coincidint amb la celebració, el dia 9 de maig, de la tercera Diada de l'Arròs, Col i Fesols, un dels plats més representatius de la cuina del Delta. La festa gastronòmica oferirà inflables per a la canalla i l'actuació de Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries.

Del 9 d'abril al 9 de maig. Diada: dia 9 de maig, al pavelló poliesportiu Municipal. Tiquets: 1 euro.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.